Мед Атлант

Біля скверу Міцкевича чоловік послизнувся і впав у яму, його забрала “швидка”. ФОТО

Чоловік переходив розкопки через хиткий місток, зроблений із піддона, послизнувся і впав сторч головою на металеву трубу.

Очевидці, що також переходили “місток” – через траншеї без обгороджень, – розповіли журналісту КУРСУ, як упав чоловік. Ногою застряг між перекладинами піддона, намагався втримати рівновагу, але послизнувся і полетів униз головою просто на металеву трубу в ямі.

Ми з хлопцями витягли чоловіка, він упав головою на трубу, – показав місце Петро Хмельовський. 

Це не ми тут копали. Це газовики сьогодні тут копали. Викопали яму і поїхали, – відхрещувався чоловік в уніформі комунальників.

Комунальник відмовився назватися, лише пояснив, що він працює на екскаваторі.

До нього приєднався чоловік із зеленою папкою, який телефоном доповідав про ситуацію начальству. Цей також не представився.

На місце, де стався нещасний випадок, люди викликали патрульну поліцію і “швидку допомогу”.

Потерпілий лежав нерухомо, без свідомості. На голові була помітна гематома.

Медики оглянули потерпілого, припустили, що він міг бути напідпитку, і забрали до лікарні. До тями він так і не прийшов.

На місці залишилася пляшка води і дві сардельки – це було в руках у чоловіка, коли він переходив хиткий місток. Хтось дістав нехитрий крам із ями.

Читайте також: Буде погода – буде зроблено: головний комунальник Франківська про терміни завершення ремонту у середмісті

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...