Мед Атлант

Франківське комунальне підприємство поповнилося сучасною технікою

В рамках виконання проекту з модернізації котельні, що на вулиці Тролейбусна, 40а, яка здійснюється литовською фірмою «ENERSTENA»за Проектом співпраці і залучення інвестиційних коштів ЄБРР та грантових коштів SIDA, ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» днями отримало універсальний екскаватор-завантажувач JCB-3CXECO виробництва Великої Британії.

Ця новітня техніка буде використовуватися для здійснення всіх необхідних технологічних операцій з підготовки та завантаження деревинної сировини в модернізованій котельні, – інформують на сайті підприємства.

Нагадаємо, що згідно з проектом реконструкції та модернізації котельні на вулиці Тролейбусна, 40а тут встановлено котел потужністю 4 МВт., що працюватиме на біопаливі (відходи деревини, деревинна тріска) та іншого сучасного європейського технологічного обладнання. Нині тут тривають завершальні роботи з наладки в «холодному» режимі всіх систем автоматизації технологічних процесів та монтажно-будівельні роботи складського приміщення для деревинної сировини та її підготовки і подачі безпосередньо до топки котла.

Читайте також: Франківське «Теплокомуненерго» вже має 19 повністю автоматизованих котелень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...