Мед Атлант

Аваков нагородить франківського патрульного, якого відсторонили від служби через колишнього міліціонера, за врятоване життя. ОНЛАЙН

Як вже писало МІСТО, франківського патрульного Леоніда Гончарука, на якого поскаржився екс-міліціонер через нібито зламаний мізинець, відсторонили від роботи і заборонили виїжджати за межі області. Це викликало неабиякий резонанс у місцевих ЗМІ. Більше того, про цей випадок заговорили на всеукраїнському рівні.

До теми: Що ж ви творите, судді і прокурори? Відсторонення франківського патрульного через екс-міліціонера підірвало соцмережу

Ситуацію прокоментував і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй фейсбук-сторінці.

Зокрема міністр заявив, що сьогодні вручить патрульному Леоніду Гончаруку і його колегам (Христині Гардаман і Володимиру Яціву) відзнаки МВС – порятунок життя людини.

За таку роботу поліцейський отримає нагороду – заслужену! А за те, що оштрафував п’яного колишнього міліціонера зі зв’язками в прокуратурі – піде під суд?, – зауважив міністр.

Онлайн трансляція з Києва, понеділок (23.10.2017):

Нагадаємо, нагорода за виклик “спроба самогубства”. Виклик отриманий пізно ввечері 5 липня: чоловік висить з балкона четвертого поверху.

Патрульний екіпаж “Опора-151” в складі Леоніда Гончарука, Христини Гардаман і Володимира Яців, прибувши за адресою, зламали двері і виявили на балконі чоловіка з петлею на шиї, який вже висів зовні і утримувався за перила балкона тільки однією рукою. Поліцейські втримали його від падіння і витягли на балкон. Хлопці встановили особу і передали не відбувся самовбивцю медикам швидкої допомоги – алкогольне сп’яніння, побутової скандал …

Просто і буденно це звучить на словах – ритм же цього епізоду видно на відео боді-камери поліцейського, – написав раніше Арсен Аваков.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...