Мед Атлант

Матері, що одна виховує хворого на ДЦП сина, вручили документи на квартиру. ФОТО

Сьогодні, 26 жовтня, Міська Асоціація учасників АТО спільно з міським головою Івано-Франківська вручили договір на квартиру сім’ї, членом якої є хлопець, що хворіє на ДЦП.

Нагадаємо, що проект “Житло воїнам АТО” функціонує з липня 2016 року. Його реалізовують за ініціативи бійців, які об’єдналися, щоб вирішувати житлові питання самотужки. Відповідно до цього проекту учасники АТО уже отримали десятки квартир з числа інвалідів 3-групи, багатодітних та малозабезпечених. Черговість отримання житла і детальніше про проект можна прочитати за посиланням.

Руслан Марцінків каже, що спільно з учасниками АТО вирішили, що частину квартир передаватимуть у власність родин, які опікуються хворими на ДЦП. Сьогодні договір на квартиру вручили сім’ї, яка виховує двох дітей. Один із дітей – старший син Ігор – хворіє на ДЦП.

Спільним рішення з міською радою прийняли відповідальний крок забезпечити особливих сімей тим житлом, якого вони потребують, – каже керівник Міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв.

Присутнім презентували відео про особливу сім’ю та після цього міський голова з Василем Андріївим вручили сім’ї документи на квартиру та подарунки.

Читайте також: В Івано-Франківську ветеранам АТО вручили документи на квартири. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...