Мед Атлант

Провели гідно, — очільник Франківська та тренер команди оцінили сезон МФК «Прикарпаття»

Сьогодні, 9 листопада, відбулася підсумкова прес-конференція МФК “Прикарпаття” в 2017 році.

З журналістами прийшли поспілкуватися президент клубу Василь Ольшанецький, головний тренер команди Володимир Ковалюк та спеціальні гості – директор з маркетингу Професіональної футбольної Ліги України Світлана Рибакова та керівник партнера Івано-Франківського клубу ТМ Gera Олександр Конюкевич. Завітав на прес-конференцію і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Очільник міста сезон, який провела команда, оцінює позитивно.

Багато хто не вірив, що ми можемо ставити такі завдання, але команда на правильному шляху. В третьому колі треба підсилитися і тих 9 ігор, які залишились, зіграти на славу. Треба підсилюватись молодими і досвідченими гравцями.

Руслан Марцінків каже, що справжні вболівальники –  ті, які підтримують команду і в перемозі і в програші. Голова дякує депутатам, які підтримали і проголосували за фінансування клубу. А футболістам період міжсезоння радить використати на тренування.
Мер називає МФК “Прикарпаття” громадським клубом.
 Ми не багатий клуб, тому маємо брати характером, – вважає він.
У Руслана Марцінківа поцікавилися, коли буде проводитися ремонт трибун на стадіоні “Рух”. Міський голова каже, що він є прихильником поступового покращення. За його словами, в міста багато потреб, тому будуть робити по трибуні.
Люди не зрозуміють, що ми одразу 100 тисяч вклали в стадіон, ми маємо команду утримувати ще. Ми і так втричі підняли фінансування на спорт.
За словами мера, він радий буде, якщо з держбюджету виділять гроші, але сумнівається, що теперішня влада буде це робити.
Головний тренер команди  Володимир Ковалюк  теж задоволений сезоном. Каже, коли першу гру програли, то всі думали, що це провал, але зібралися і сезон гідно провели.

Нам треба свіжу кров, будемо готуватися всю зиму і готуватися до третього сезону.

Читайте також: “Прикарпаття” поступилося “Агробізнесу”, а ультрас влаштував справжнє шоу в завершальній грі. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...