Мед Атлант

У 2017 році для міської ради придбали 22 комп’ютери та 7 багатофункціональних пристроїв

Сьогодні, 9 листопада, під час чергового засідання членів  виконавчого комітету, начальник відділу програмного та комп’ютерного забезпечення розповів про роботу відділу від січня цього року.

Як йдеться у звіті, в рамках “Програми розвитку електронного врядування у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради на 2016-2017 роки” в 2017 році придбано: 22 комп’ютери, 7 багатофункційних пристроїв та 3 сканери документів. Придбано та встановлено в залі засідань виконавчого комітету другий 65″ телевізор, які використовуються для презентацій на семінарах, навчаннях, засіданнях виконавчого комітету та нарадах у керівництва міста. Придбано два сервери.

Окрім цього у відділі активно працювали для розвитку та вдосконаленню офіційного веб-сайту міста та електронних сервісів: зокрема, підготовлено веб-сайт “Бюджет участі ”; на офіційному сайті міста створено розділ  “GPS-моніторинг комунальної техніки”, де розміщена інформація про пересування комунальної техніки; введено в експлуатацію та презентовано нові електронні сервіси – “Голос громади”, “Доступний Івано-Франківськ” та “3d-тур міською Ратушею”; створено новий розділ на офіційному сайті міста “Охорона здоров’я”.

У свою чергу міський голова Руслан Марцінків дав протокольне дорученням усім комунальним підприємствам створити веб-сайт та активно розповідати про дільність підприємств в соцмережах.

До теми: Під пильним оком відеокамер: скільки їх встановлено в Івано-Франківську і хто за ними може спостерігати

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...