Мед Атлант

Цими вихідними в Івано-Франківську покажуть фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва про “Кіборгів”

Цієї суботи, 2 грудня о 14:20 в кінотеатрі Люм’єр відбудеться допрем’єрний показ фільму “Кіборги”. Це повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі.

Фільм «Кіборги», це повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі. «Кіборги» — фільм не про війну, а про мир, який зароджується всередині цієї війни. Його герої багато міркують про те, чому все це сталося, навіщо вони тут і яку країну хочуть побудувати.

П’ятеро головних героїв — це збірні образи, які були списані з реальних кіборгів. Серед героїв фільму є представники Збройних сил та добровольчого підрозділу, юний патріот і дорослий боєць, що не всидів на дивані перед телевізором. Так само було і в терміналі: там зустрічалися різні люди, для яких захист батьківщини став справою честі. Консультації і численні інтерв’ю, на основі яких і був написаний сценарій, я отримала від бійців Андрія Шараскіна, Євгенія Жукова, Олександра Трепака, надихалася подвигами Євгенія Межевікіна, Кирила Недрі і багатьох інших бійців, що утримували аеропорт, — розповідає сценарист фільму Наталя Ворожбит, сценарист фільму.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...