Мед Атлант

Не зраджують традиціям: комунальники знову не готові до першого снігу у вихідний день. ФОТО

Від ранку 2 грудня і до вечора в Івано-Франківську сипав сильний сніг, втім комунальників чи очисної техніки на вулицях міста не було видно. Журналісти МІСТА пройшли центральними вулицями міста в обідню пору, втім не бачили, щоб хтось посипав піщано-сольову суміш чи прибирав сніг з проїжджої частини.

На погане очищення доріг в Івано-Франківську скаржаться і автомобілісти.

Ввесь день їжджу по місту і фіксую на дворі нульову температуру. Машина пробуксовує, видно те, що вкатали машини і ніхто не чистив дороги, не посипали. А де та розхвалена нова техніка, суміш, про яку говорили, — запитує автомобіліст Володимир .

Також учасники автомобільної спільноти Auto LifeIF попереджають водіїв бути обережними, адже подекуди вже ожеледиця:

Перехрестя підмерзають. Ніхто не чистить та не посипає. Дотримуйтеся дистанції. Від Арсену до аеропорту ніякої техніки на дорогах.

Нагадаємо, що декілька днів тому на оперативній нараді у міського голови представники підрядних організацій запевняли, що готові до зими, адже є заготовлено 67 піщано-соляної суміші для посипання доріжок,  4 транспортні засоби для її перевезення та прибирання снігу та двірники.

В той же день головний комунальник міста Михайло Смушак запевнив, що в цьому році проблем з прибиранням доріг та тротуарів бути не повинно. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...