Мед Атлант

До Івано-Франківська приїхав екс-прем’єр-міністр України. ФОТО

Сьогодні, 7 грудня, до Івано-Франківська в рамках проекту “Відкрита зустріч з успішними людьми” приїхав Юрій Єхануров.

Проект створений для студентів Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького. Тут і відбувається зустріч з Юрієм Єхануровим. Додамо, що пан Юрій є українським політиком бурятського походження, з липня 2009 по лютий 2010 — перший заступник Глави Секретаріату Президента України, з грудня 2007 по червень 2009 — Міністр оборони України. У 2005–2006 — Прем’єр-міністр України. Також народний депутат України 3-го, 4-го і 5-го скликань.

На фото Юрій Єхануров

Організатори упевнені, що зустріч у форматі круглого столу дає можливість познайомитись, поспілкуватись, дізнатись секрети успіху, поділитись ідеями з відомими людьми України та світу.

Зараз пан Юрій – професор в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Працює на економічному факультеті. Каже, що взагалі освіту будівельника здобував. Чому подався у політику – дотепер не знає. Каже, це щось таке ірраціональне.

Якщо хтось думає, що зіб’є мене з ніг питанням, то ви так не думайте. Я пройшов вибори. Тому не хвилюйтеся, збивайте.

Перше питання до гостя прозвучало так: що б ви зробили, будучи на місці нинішнього Міністра оборони Полторока і як зупинити війну, аби не гинули українські бійці.

Відповідь одразу прозвучала від Юрія Єханурова:

Від самого Міністра нічого не залежить. Питання миру – це не тільки проблема Міністра оборони. Він має дбати про сильну армію. Також ми повинні мати сильне суспільство. Тема гібридної війни складна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...