Мед Атлант

На Івано-Франківщину везуть 200-тонний вантаж, можливі затори на трасі Н-09. ФОТО

Сьогодні, 11 грудня, прикарпатською дорогою рухається вантаж вагою в 200 тонн.

МІСТУ стало відомо, що зараз об`єкт у Рогатинському районі. Кінцева зупинка: цементно-шиферний завод, що в Ямниці. Відомо, що патрульна поліція допомагає доставити величезний об’єкт до місця призначення. У прес-службі Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області цю інформацію підтвердили. Микола Гурак каже, що спостерігатиметься затор і можливе тимчасове обмеження руху на трасі Н-09. Перевізник має дозвіл на перевезення, дотримується маршруту, який погоджений необхідними державними установами.

Патрульна поліція Івано-Франківська супроводжує великогабаритний вантаж від кордону з Львівською областю до Ямниці. Відповідно до чинного законодавства, перевезення таких вантажів має відбуватися у супроводі поліції. На час перевезення вантажу можливе тимчасове обмеження руху. Просимо водіїв бути обережними!, – розповів і закликав Микола Гурак.

Здійснює перевезення компанія, яка відома виробництвом обладнання для цементу.

Нагадаємо, у вересні на Прикарпаття привезли 200-тонний вантаж, який в сусідній області за руйнування дороги оштрафували на 45 тисяч євро.

Довідково:

Кабінет Міністрів 21 жовтня 2015 року постановив: “Рух транспортних засобів з навантаженням на одиночну вісь понад 11 т, здвоєні осі – понад 16 т, строєні осі – понад 22 т або фактичною масою понад 40 т (для контейнеровозів – навантаження на одиночну вісь – понад 11 т, здвоєні осі – понад 18 т, строєні осі – понад 24 т або фактичною масою понад 44 т, а на встановлених Укравтодором і Державтоінспекцією для них маршрутах – понад 46 т) у разі перевезення подільних вантажів автомобільними дорогами забороняється.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...