Мед Атлант

“Якщо бабки звикли сидіти під горіхом, то не потрібно їх звідти забирати”, – Марцінків про благоустрій дворів

Сьогодні, 15 грудня, на засіданні виконавчого комітету головний комунальник міста прозвітувався за рік роботи департаменту.

Михайло Смушак розповів про втілені в 2017 році проекти та поділився планами на майбутнє: серед них – встановлення фонтану на вулиці Незалежності, облаштування озера по вул.  Г. Мазепи, завершення ремонтів у центральній частині міста – до Дня міста, облаштування вул. Станіславська.

Заслухавши звіт, члени виконавчого комітету роботу комунального департаменту оцінили на “5”, проте були й зауваження. Основним недопрацюванням комунального департаменту члени виконкому назвали поганий контроль за якістю виконання робіт.

Треба якісніше перевіряти якість виконання робіт, а то в нас багато де халтура, а відповідальності жодної. Напевне кримінальної відповідальності ніхто й не поніс, – поцікавився мер у Смушака.

Головний комунальник міста з зауваженнями виконкому погодився, проте зауважив, що кримінальну відповідальність недобросовісні підрядники все ж несуть.

Це наше слабке місце, – сказав Смушак.

Окрім цього мер розкритикував і деякі проектні роботи департаменту, зауваживши, що під час опитування, яке було проведено серед містян, 40% оцінили поліпшення в благоустрої Івано-Франківська, проте 45% відчутних змін не помітили.

Виїжджаю на Карпатську, не знаю, хто її малює, але надавав би по руках. У вас на проекті картинка гарна, а коли доходить до діла, то можете десь не докласти, не досипати. Якщо у дворі є лавка під горіхом, то зробіть нову теж під горіхом, а ви десь на сонце переставляєте, – розкритикував Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...