Мед Атлант

Аварії на Прикарпатті: четверо людей постраждали, один із водіїв втік з місця пригоди

За 24 та 25 грудня в Івано-Франківській області зареєстровано три дорожньо-транспортні події.

24 грудня у м. Калуш сталася ДТП: водій, громадянин 1979 року народження, житель с. Верхня Калуського району, керуючи автомобілем марки “Дачія Логан”, не вибравши безпечної швидкості руху та вчинив зіткнення з маршрутним автобусом “Богдан”. Останній рухався зустрічною смугою під керуванням водія громадянина 1991 року народження, жителя м. Калуш. Відомо, що в салоні автобуса пасажирів не було. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля “Дачія Логан” громадянин 1974 року народження, житель с. Верхня, отримав тілесні ушкодження та поміщений в травматологічне відділення Калуської ЦРЛ. Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

24 грудня у Снятині 27-річний водій з Чернівецької області, керуючи автомобілем марки “Мерседес Бенс Спрінтер”, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на пішохода. Потерпілий – громадянин 1984 року народження, місцевий мешканець. Він переходив дорогу у невстановленому місці. Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення Снятинської ЦРЛ.

25 грудня у Коломийському районі в с. Берем’яни 33-річний прикарпатець вчинив ДТП. “ВАЗ-2106” не обрав безпечної швидкості руху, не оцінив дорожню обстановку і допустив зіткнення з “Део Ланос” під керуванням громадянина 1982 року народження. Останнім авто керував тернополянин. Внаслідок ДТП пасажири “Део Ланос” (1985 р.н. та 2004 р.н.) доставлені в Коломийську ЦРЛ. Водій “ВАЗ-2106” з місця події втік залишивши свій автомобіль, зі слів свідків події перебував в стані алкогольного сп’яніння. Поліція розшукує винуватця.

Нагадаємо, вчора, 25 грудня, на Пасічній водій влетів у машину таксі. Авто — розбите, є потерпілі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...