Мед Атлант

Двоє франківців пограбували магазин на Прикарпатті

Вчора тисменицьким правоохоронцям надійшло повідомлення від 26-річного жителя району про те, що в його магазині спрацювала охоронна сигналізація. Після того, як заявник приїхав до магазину, він помітив троє невідомих, які вибігли з приміщення та втікають в невідомому напрямку.

Як встановили поліцейські, 29 грудня близько 04:30 год. троє невідомих чоловіків, шляхом віджиму вікна проникли до приміщення торгового закладу в с. Одаї, Тисменицького району. З магазину викрали грошові кошти, тютюнові вироби та картки поповнення мобільних рахунків.

 Через декілька годин правоохоронцям вдалося затримали зловмисників. Ними виявилися два жителі Франківська (28 та 32-річний)  та 38-річний житель Тисмениці. Чоловіки уже неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень — крадіжок, грабежів та інше.

Наразі, зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. Оголошено їм про підозру у скоєнні вказаного злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу-тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляють у Секторі комунікацій ГУНП в Івано-Франківській області.

Крім того, поліція перевіряє злочинну групу на можливу причетність до вчинення подібних злочинів.

Читайте також: На Львівщині на смерть збили молоду дівчину: розшукуються свідки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...