Мед Атлант

Прикарпатські правоохоронці під час новорічних святкувань зупинили 38 п`яних водіїв

Новорічні святкування на Івано-Франківщині пройшли спокійно. Надзвичайних подій та порушень громадського порядку в місцях масового скупчення населення не зареєстровано.

Понад 800 правоохоронців несли службу у посиленому варіанті. Особливу увагу приділяли охороні публічної безпеки поблизу новорічних ялинок. На території області з 31 грудня по 1 січня включно відбулося 49 масових заходів. На охорону публічної безпеки в новорічну ніч в області залучено 530 працівників поліції, 152 військовослужбовці Національної гвардії України і понад 100 представників різних громадських організацій та формувань. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Також 1 січня в області відбулося 4 масових заходи з нагоди відзначення 109-річниці від Дня народження Степана Бандери. Участь у заходах прийняло понад 800 громадян. На забезпечення правопорядку було задіяно 46 працівників поліції та 15 представників КП «Муніципальна варта».

Грубих порушень під час проведення вказаних вище заходів допущено не було.

В перший день нового року задокументовано 9 адміністративних правопорушень, вчинених на територіях Галицького, Калуського та Коломийського районів (зокрема, хуліганські дії, розпивання алкогольних напоїв та паління у заборонених місцях, порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів та ін.).

Крім цього, групами реагування патрульної поліції відділів поліції Івано-Франківської та Чернівецької області, які залучалися до несення служби на території Яремчанщини, за ці дні складено 38 адміністративних протоколів за ст. 130 КУпАП (Керування водіями ТЗ у стані алкогольного сп’яніння).

Відповідно до доручення Національної поліції України на період з 31 грудня 2017 по 10 січня 2018 року надано придані сили із числа працівників Управління патрульної поліції у Чернівецькій області у кількості 12 чоловік та Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області у кількості 4-ох чоловік, які стежитимуть за дотриманням правопорядку громадянами та Правил дорожнього руху водіями автотранспорту.

Читайте також: У Бурштині в новорічну ніч зґвалтували дівчину

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...