Мед Атлант

З січня для франківців здорожчали послуги МІУКу

КП “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія” з 1 січня підняла тариф на 11%. 

Рішення про зміну коефіцієнта витрат, пов’язаних з наданням послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для КП “МІУК” затвердив виконавчий комітет міської ради. 

27 грудня на сайті виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з’явилось повідомлення про підвищення цін на житлово-комунальні послуги, що надаються комунальним підприємством “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія”. Зміни вступили в силу з 01.01.2018.

Директор КП “МІУК” Мирон Джус пояснює:

Ціни житлово-комунальні послуги зростуть на 11% порівняно з минулим роком. Такі зміни відбуваються у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати. А саме, для того, щоб працівники КП “Муніципальна інвестиціна управляюча компанія” могли отримувати свою законну зарплатню.

Варто зазначити, що інформація стосується тільки тих житлових будинків, які знаходяться на балансі даного КП. Підвищення в грошовому еквіваленті буде напряму залежати від розміру житлової площі.

Незабаром планується підвищення цін і на послуги водопостачання – на 10%. Цю інформацію підтвердив директор комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» Роман Кіманчук та додав:

Коли зміни вступлять у дію – поки що не відомо. Такий процес може тягнутись цілий рік.

Нагадаємо, з 1 січня мінімальна заробітна плата в Україні збільшується на 523 грн – до 3723 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...