Мед Атлант

В Івано-Франківській області залучатимуть нові шляхи наповнення місцевих бюджетів

Департамент фінансів планує залучати нові шляхи посилення фінансово-бюджетної дисципліни. Про це, сьогодні, 25 січня, повідомили на засіданні колегії облдержадміністрації.

Представник департаменту фінансів облдержадміністрації прозвітувала про стан виконання розпорядження облдержадміністрації від 23.03.2017 року № 136 «Про заходи щодо наповнення місцевих бюджетів області, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2017 рік. Окрім того в. о. директора департаменту фінансів облдержадміністрації Балагура Леся Іванівна розповіла про план вирішення проблеми надходження коштів у бюджет:

Департамент фінансів планує залучення додаткових джерел надходжень,щомісячний контроль за станом виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, затвердження та безумовне виконання заходів з  цільового використання бюджетних коштів, та інші засоби моніторингу.

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук запропонував щоквартальні звіти районів щодо розпорядження бюджетними коштами. За його словами, наша область повинна показати приклад іншим і саме такий контроль може стати першим кроком до вирішення проблеми.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...