Мед Атлант

На Франківщині чиновники підробили документи, щоб приватизувати землю

Долинський відділ Калуської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зловживання владою службовими особами органу місцевого самоврядування.

Встановлено, що виконувач обов’язків сільського голови разом зі спеціалістом із землевпорядкування,  знаючи, що сесія сільської ради одного з населених пунктів Долинського району Івано-Франківської області  не відбувалася та земельні питання на ній не розглядалися, умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, виготовили завідомо неправдиве рішення сільської ради, на підставі якого житель села незаконно оформив право приватної власності на земельну ділянку площею 0,40 га  та вартістю більше 290 тис. грн.
Наразі вищевказаним фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 28 (“Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією”), ч. 2 ст. 364 (“Зловживання владою або службовим становищем”), ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 366 (“Службове підроблення”) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...