Мед Атлант

В міському перинатальному центрі оновили операційний блок. ФОТО

В Івано-Франківському міському клінічному перинатальному центрі урочисто відкрили капітально відремонтовані приміщення операційного блоку гінекологічного відділення №1.

На ці роботи з обласного бюджету упродовж 2017 року було спрямовано понад 1,3 мільйона гривень, повідомляють у прес-службі обласної ради.

Щоби жінки народжували, потрібно створити відповідні умови. Дитина має народжуватися в гарних умовах. Ніхто не знає, що вона почуває, коли приходить на цей світ. Але, безперечно, коли її погляд падає на гарні стіни – це вже має значення— відзначив Олександр Сич.

Керівник депутатського корпусу також відзначив, що пріоритетом для обласної ради в галузі охорони здоров’я є, насамперед, лікування та реабілітація учасників російсько-української війни. Однак, утримання приміщень та створення належних умов для народження дітей також залишається в пріоритеті депутатського корпусу.

Загалом на утримання об’єктів соціальної інфраструктури в обласному центрі упродовж 2017 року з обласного бюджету було спрямовано понад 46 мільйонів гривень.

Читайте також: Маленькому прикарпатцю потрібна фінансова допомога у боротьбі з раком. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...