Мед Атлант

В середмісті комунальники демонтовують аварійні балкони. ФОТО

На вулиці Січових Стрільців комунальники демонтують аварійні балкони.

Фото демонтажних робіт поділився у групі AutoLifeIF один з працівників Муніципальної варти.

Як пояснює керівник служби надзвичайних ситуацій Ігор Влізло, бетонні конструкції в будинку на вул. Січових Стрільців, 11 є зношеними і не підлягають ремонту, тому працівники архітектури прийняли рішення про демонтаж балконів у цьому будинку.

Ми розпочинаємо роботи з демонтажу таких конструкцій, щоб убезпечити надзвичайні випадки. Сьогодні це перший об’єкт, проте будуть й інші, – каже Влізло.

Влізло пояснює, що рішення про демонтаж приймають спеціалісти відділу архітектури, також пропозиції надходять від мешканців таких будинків і жителів міста.

На Січових поруч є зупинка, великий потік людей і висновок, що ці тонні конструкції вже не підлягають ремонту, були також дзвінки від мешканців, – пояснює рішення демонтажу балконів у столітньому будинку Ігор Влізло.

Роботи на об’єкті проводять працівники міської аварійної служби й інших комунальних підприємств міста.

Загалом це б мав робити балансоутримувач будинку – компанія “Балтія сервіс” – але ми розуміємо, що вони на мають таких ресурсів, тому допомагаємо, – пояснює Влізло.

Нагадаємо, в лютому на перехресті вулиць Чорновола-Гординського обвалився балкон старого будинку. Величезна бетонна конструкція впала на тротуар, зробивши на асфальті чималі вм’ятини. На щастя, з перехожих ніхто не постраждав. Кількома тижнями пізніше ледь не трапився обвал балкону на вул. Січових Стрільців. В листопаді балкон обвалився на вул. Гаркуші, тоді під час надзвичайної ситуації ледь не постраждали жильці. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...