Мед Атлант

В “Надії” запевняють, що не претендують на землю під фонтаном “Кульбаба”

Сьогодні, 22 травня, на оперативній нараді в мера генеральний директор КП “Івано-Франківськводоекотехпром” Роман Кімачук доповідав про обслуговування фонтанів у місті. Комунальник зазначив, що землю під фонтаном “Кульбаба”, що поруч готелю “Надія”, комунальники хочуть відвести під свій баланс, адже наразі вона у приватній власності підприємця – власника готелю.

Такі повідомлення обурили представників “Надії”, які запевнили, що земля під фонтаном не у їхній приватній власності, а належить місту.

Представник готелю Роман Король каже: попри те, що фонтан належить місту, вони проводять його благоустрій.

Минулого року замінили плитку поруч фонтану, також регулярно доглядаємо посаджені нами поруч кущі та квіти. Наші технічні працівники прибирають ту територію, адже там розміщені наші урни. Якщо порівняти цей фонтан і фонтан на Вічевому майдані, то можна побачити різницю: хто і як доглядає, – пояснює Король.

І додає, що керівництво готелю ніколи не претендувало на міський фонтан.

Нагадаємо, що на ранковій оперативній нараді Роман Кімачук проанонсував, що в Івано-Франківську планують відкрити ще три нових фонтани і відремонтувати недіючий фонтан на вул. Коновальця, поруч аеропорту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...