Мед Атлант

“Теплокомуненерго” зіпсувало благоустрій на Хоткевича. ФОТО

Мешканець Франківська поскаржився на благоустрій по вул. Хоткевича. Впевнений,  що  у всьому винне КП “Івано -Франківськтеплокомуненерго” після заміни теплотраси.

Про це Володимир написав у мережі фейсбук.

Ось такі наслідки благоустрою зробленого КП “Івано -Франківськтеплокомуненерго” після заміни ними ж теплотраси між будинками по вул. Хоткевича 44 В та 44 Г побачили ранком сотні дітей та їхніх батьків, ідучи на останній дзвоник до ЗОШ № 19, –  йдеться у повідомленні.

Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак МІСТУ  розповів, що знає про цю проблему і зробити поки нічого не може.

По-перше, на кожну розкопку є гарантійний термін обслуговування. Інспекція перевірить і дасть припис відновити по гарантії. Друга і глобальніша проблема – ці двори потребують давно капітального ремонту. В цьому році ми плануємо завершити ремонт двору на Хоткевича, 44 А. В наступні роки мали б дійти і до цих. На жаль, відновити усе швидко, що не ремонтувалось десятками років неможливо,  – прокоментував Михайло Смушак.

Втім, “Теплокомуненерго” має усунути проблему. Правда, тільки наступного року на цю територію очікує капітальний ремонт.

Читайте також: Вулицю Деповську тимчасово перекрили на ремонт

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...