Мед Атлант

Дев‘ять місяців після моєї ДТП – як один день, – керівник хору “Воскресіння” шукає свідків аварії. ФОТО

ДТП трапилася 31 серпня минулого року о 10:20 год. в селі Цуцилів Надвірнянського району. Керівник хору “Воскресіння” Володимир Рудницький каже, що справа ще “розслідується”, винний не покараний.

Просить поширити, можливо знайдуться свідки аварії.

31 серпня минулого року в Цуцилові його автівку догнав Мерседес S500 з п’ятикубовим мотором. За словами Рудницького, за кермом був 23-річний житель с. Вербівки Рожнятівського району Євген Теплий.

Рудницький каже, він їхав у напрямку Надвірної і коли здійснював поворот ліворуч, Мерседес обганяв його по зустрічній . На шаленій швидкості, тікаючи на свою смугу, він вдарив в кришку багажника авто Рудницького. Від удару в голову чоловік втратив свідомість, некерована машина злетіла в кювет.

Від удару в голову я втратив свідомість, машина некерована злетіла в кювет. Далі швидка, забій головного мозку, 25 днів стаціонару і після того ще неодноразове лікування в лікарнях нашого міста. За цей час справа ще “розслідується”, швидкість мерса не встановлена. –  пише  Володимир Рудницький у фейсбуці. –Всупереч моїм клопотанням (навіть до прокуратури) на мерс арешт не накладено, більше того Теплому мерседес віддали і він вже його швиденько і успішно продав своєму сусідові. За ці 9 місяців писав до Надвірнянської, обласної і Генеральної прокуратури, до президента і до суду. Поки нічого.

Читайте також: У Франківську водій двічі в’їхав у легковик і втік з місця ДТП. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...