Мед Атлант

На Франківщині у ДТП загинула особа, двоє травмувалися. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком сталася у с. Ільці Верховинського району.

11 червня близько 19 години в с. Ільці Верховинського району, 26-річний мешканець Дніпропетровської області, керуючи автомобілем марки “Opel Vivaro”, виїхав за межі проїзної частини, де вчинив наїзд на трьох пішоходів. Серед потерпілих: громадянин 1970 року народження, громадянин 1985 року народження, та 2012 року народження. Вони мешканці Хмельницької області, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід 1970 року народження від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Ще двоє травмованих пішоходів доставлено до Верховинської районної лікарні. Водій автомобіля – тверезий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження). Згідно санкції статті такі дії краються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами та строк до трьох років або без такого.

В ході слідства правоохоронці встановлюють обставини та причини вчинення автопригоди.

Читайте також: У Франківську маршрутка на “зебрі” збила школярку. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...