Мед Атлант

Презентація “Франківського пана”: чим здивує унікальна гра. ФОТО

Прикарпатцям презентували настільну гру “Франківський пан”, у якій використано більше 150 історичних, соціальних, економічних, фінансових та культурних фактів Станіславова.

Вона подібна до монополії, у якій гравці змагаються за надбання економічних переваг, включаючи купівлю, оренду та торгівлю власністю з використанням “забавкових” грошей: здійснюють ходи по черзі, кидаючи гральні кістки, з метою довести до банкрутства всіх інших гравців. Коштувати гра 750 гривень.

“Франківський пан” нараховує 8 персонажів. Людина може в кожному з них впізнати себе та обрати найближчого за мотивами або за характером. Що цікаво – це реальні люди з Івано-Франківська.

Творці освітньої гри вирішили поєднати автентику з сучасністю. Тому у в ній описано події, що відбувались у місті, а також діють понад 30 реальних франківських підприємств та проектів, серед яких “Melnyk Group Development” (М Груп Девелопмент), “Like“, “МІСТО“, “Франківчани“, “Біле і чорне” та “Ікра“.

Цікавий проект, який має на меті популяризувати Івано-Франківськ, частково розповісти про його історію. Сучасне місто – люди і компанії, які працюють і розвивають Івано-Франківськ. Всі ті види бізнесу, які я представляю: будівництво, медіа та заклади харчування, є активними компаніями, тими компаніями, які створюють сучасну історію. Тому ми мали бути у цій грі, – каже партнер проекту Оксана Мельник.

Гра уже в продажу. Наразі є тисячу примірників. Вікових обмежень немає, але, думаю, найбільше вона зацікавить осіб від 14-ти років, – каже Юрій Чернецький – один із творців “Франківського пана”.

Ще один із творців гри Сергій Матусов зазначив, що невдовзі “пан” відправиться у подорож містами західної України:

Ми почали з рідного Івано-Франківська, а тепер хочемо, щоб цей продукт був у Львові, Тернополі, Чернівцях та Хмельницькому. І на настільній грі “пан” також не закінчиться – ми розробили серію продуктів.

Фігурки гри – екологічно чисті, зроблені з дерева. Кожна має свою особливість. Поле розроблене місцевими дизайнерами та художниками, виготовлене з твердого картону. “Франківський пан”  може стати прекрасним подарунком для друзів та дітей, який розповість історію та останні новини з Івано-Франківська.

У комплекті:
– Ігрове поле “Франківський Пан”
– Гральні фігурки – 8 одиниць
– Гральні кубики – 2 одиниці
– Картки підприємств – 36 одиниць
– Картка “Хвилинка історії” – 36 одиниць
– Картка “Несподівані витрати” – 36 одиниць
– Картка “Гаряча новина” – 36 одиниць
– Картка “Подарунок долі” – 36 одиниць
– Фішки “Курінь” – 72 одиниці
– Фішки “Господарство” – 24 одиниці
– Статут
– Панська книга

Читайте також“Серцеїди”: у Франківську презентували пікантну колекцію “теплих іграшок”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...