Мед Атлант

Мешканці Хоткевича виступають проти зведення будинку для учасників АТО. ФОТО

Міський голова Івано-Франківська, в рамках рейду “чорна п`ятниця”, зустрівся з мешканцями вул. Хоткевича. Люди занепокоєні зведенням будинків на замовлення Асоціації учасників АТО.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Мер зауважив, що питання забезпечення житлом учасників бойових дій – вкрай важливе. Чиновник додав, що не слід ігнорувати й інтереси решти громади.

Додамо, що станом на сьогодні міська рада вже виділила 16 ділянок під будівництво багатоквартирних будинків з житлом для ветеранів. Ще за 5 таких проголосовано на минулій сесії.

Я тільки за порозуміння, тому будинки не слід зводити, переступаючи інтереси мешканців вул. Хоткевича. Моєю умовою, ще на етапі проектування, була дорога на дві смуги та зелена зона, протяжністю не менше 200 м. Ці зауваження враховані. Тепер представники Асоціації мають порозумітись з мешканцями, які теж мають низку коректив.

Отож, на наступній сесії, 15 серпня, презентують візуалізацію об’єкту з урахуванням зауважень та всіх містобудівних норм. Потрібно шукати компроміс! Так, на поступки повинна піти кожна зі сторін, але це єдиний вихід з цієї ситуації. Запрошую громаду на засідання, аби врешті вирішити це питання, – йдеться у повідомленні мера.

Читайте також: Пасічнянська громада, яка бореться із забудовником за землю, перекрила Галицьку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...