Мед Атлант

На Прикарпатті нетверезий водій автобуса перевозив пасажирів. ФОТО

Водія виявили під час рейдового відпрацювання по операції “Перевізник”, з метою профілактики правопорушень на пасажирському транспорті.

Вчора, близько 7 години ранку в місті Надвірна, поліцейські сектору реагування патрульної поліції спільно з представниками Укртрансбезпеки в області зупинили маршрутний автобус “Mercedes-Benz Sprinter”, водій якого перебував за кермом з явними ознаками сп’яніння.

При спілкуванні з поліцейськими 40-річний водій, житель Надвірнянського району відмовився пройти повірку на алкотестері та в медичному закладі, добровільно зізнавшись, що дійсно перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські викрили його у Надвірній, щойно той з пасажирами виїхав по приміському маршруту сполученням “Надвірна-Камінна”.

Нетверезого шофера негайно відсторонили від керування та задокументували вказане адмінправопорушення, склавши стосовно нього протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції). У протоколі в графі «пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності», водій письмово зазначив, що керував автомобілем та відмовляється від проходження огляду в медичному закладі, оскільки із допущеним правопорушенням згідний та вину свою визнає. 

Поліція просить громадян  заявляти у поліцію про такі факти, щоб не наражати себе та оточуючих на небезпек в процесі дорожнього руху. 

Читайте такожНа Франківщині нетверезий водій спричинив аварію, виїхавши на зустрічну смугу. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...