Мед Атлант

Під колесами машин травмувалися четверо прикарпатців. ФОТО

Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими трапилися у Галицькому, Рожнятівському та Тисменицькому районах. В автопригодах травмовані четверо людей.

Про це МІСТУ повідомили в ГУНП в Івано-Франківській області.

25 серпня близько 16 години 30-річний водій, керуючи автомобілем марки “Mercedes Benz” (на іноземній реєстрації), рухаючись автодорогою сполученням “Мукачево-Львів” в с. Крилос Галицького району, проявив неуважність та допустив наїзд на 44-річного пішохода. Останній переходив проїжджу частину дороги по пішохідному переході. В подальшому, потерпілого з тілесними ушкодженнями у вигляді політравми, закритої черепно-мозкової травма, струсу головного мозку, забійної рани голови, переломів стегон та множинних переломів кісток лівої гомілки доставлено до Галицької лікарню.

Наступна дорожньо-транспортна пригода трапилась с. Небилів Рожнятівського району. 30-річний водій, керуючи мотоциклом марки “Ява”, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 47-річну жінку-пішохода. В результаті ДТП потерпілу та водія госпіталізовано до Калуської лікарні.

Ще одна автопригода трапилась цього ж дня в смт. Лисець Тисменицького району. Калушанин 46-річного віку, керуючи автомобілем “Нісан Прімастар”, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з гужовим транспортом. Внаслідок аварії 40-річну пасажирку, яка перебувала в автомобілі, з отриманими травмами у вигляді закритого перелому правої плечової кістки доправлено до обласної клінічної лікарні.

За усіма фактами вказаних вище ДТП розпочато кримінальні провадження за ознаками вчинення правопорушення передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкцією статті мінімальний термін покарання для порушників передбачає штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а максимальний – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться слідство.

Читайте також: ДТП на Прикарпатті: машина злетіла у воду, двох людей врятовано, третю – шукатимуть водолази

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...