Мед Атлант

Болехів готується до святкувань своєї 647 річниці

Місто Болехів святкуватиме свою 647-у  річницю. Програма буде насичена спортивними, мистецькими та розважальними заходами.

Болехівська міська рада запрошує приєднатись до святкування Дня народження міста.

Святкова програма розпочнеться 0 десятій ранку із святкового Богослужіння у храмах. Молитимуться за болехівчан та мир в Україні. О тринадцятій годині розпочнеться футбольний матч ФК “Карпати-Болехів” проти ФК “Угорники”(юнаки) та продовжиться наступною грою о п’ятнадцятій між дорослими гравцями цих команд. Запрошуються всі вболівальники та любителі футболу.

О 15:45 розпочнеться показ дефіле з презентацією українського національного вбрання. Матимете змогу побачити бойківських красунь, вишиті орнаменти та барвисті гердани.

О шістнадцятій годині розпочнуться урочистості та святковий концерт “Місто моєї любові” за участю мистецьких колективів краю, лауреатів Всеукраїнських та Міжнародних пісенних конкурсів та фестивалів, заслужених артистів України – Володимира Коваленка, Василя Михайловича, Оксани Романюк та Ярослава Крайника. О двадцятій розпочнуться бойківські забави.

Читайте також: На Прикарпатті піротехніки знищили снаряди часів Другої світової війни

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...