Мед Атлант

У Калуші провели навчання щодо дій при виявленні радіоактивних та хімічних речовин

26 жовтня Калуським МРВ Управління ДСНС в області спільно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій Калуської Міської Ради та Калуською міськрайонною філією ДУ “Івано-Франківський лабораторний центр МОЗ України” проведено навчання на тему: “Дії під час виявлення радіоактивних та небезпечних хімічних речовин в місцях з масовим перебуванням людей”.

За тактичним задумом на ПЗЧ ДПРЧ-6 від чергового швидкої медичної допомоги поступило повідомлення про можливе масове отруєння дітей у Калуській ЗОШ №10 хімічними речовинами. По прибутті рятувальники у спеціальних захисних костюмах проводять розвідку та встановилюють, що у приміщенні їдальні під час проведення ремонтних робіт потрапив заражений радіацією пісок, – повідомила прес-служба Калуського МРВ Управління ДСНС.

Рятувальники евакуйовують потерпілих та всіх дітей з персоналом на свіже повітря. Спеціалісти лабораторного центру підтверджують висновок. Створюється комісія для вирішення подальшої ліквідації наслідків та вивезення зараженого піску.

Головне фото ілюстративне

Читайте також: У Франківську намагалися викрасти дитину

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...