Мед Атлант

У Франківську на Чорновола горів легковий автомобіль

За минулу добу на Прикарпатті трапилося шість пожеж.

Як раніше писало МІСТО, у пожежі загинув чоловік з Рогатина. Загорання виникло квартирі в двохповерховому житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло загиблого 40-річного власника.

О 07:24 пожежу локалізовано, а о 07:25 – ліквідовано. Унаслідок пожежі вогнем пошкоджено підлогу. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем загиблого.

Як повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області, 30 жовтня о 02:36 в місті Івано-Франківськ на вулиці Чорновола горів легковий автомобіль марки “Пежо”. Вогнем знищено моторний відсік, передні шини, лобове скло. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Пожежники лікідували ще чотири пожежі. У місті Івано-Франківськ на вулиці Галицька горіло сміття та гілля. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

У селищі Печеніжин Коломийського району сталася пожежа сухого листя на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

У селі Середній Березів Косівського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено прибудову до стайні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

У Микуличині сталася пожежа копиці з сіном. Вогнем знищено 0,4 тонни сіна. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

Читайте також: На Прикарпатті згорів чоловік

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...