Мед Атлант

У Коломийському районі горів житловий будинок

За минулу на Прикарпатті трапилися п’ять пожеж.

У селі Нижній Вербіж Коломийського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття, знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації димарів та печей.

За даними Управління ДСНС в Івано-Франківській області, у селі Хімчин Косівського району виникла пожежа в приміщенні кухні господарського комплексу. Вогнем пошкоджено дерев’яне облицювання стіни, стелі в приміщенні кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

У селі Вербилівці Рогатинського району горіла суха трава на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

У місті Калуші на вулиці І. Франка горіло сміття в закинутій будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем сторонньої особи.

Як раніше інформувало МІСТО, у Надвірнянському районі загорівся автомобіль “Opel Astra”. Вогнем знищено моторний відсік та лобове скло, пошкоджено салон та кузов автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: На Прикарпатті в психоневрологічній лікарні поліцейські викликали рятувальників

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...