Мед Атлант

На Коломийщині горів будинок через неправильне поводження з пічним опаленням

За минулу добу на Прикарпатті трапилося вісім пожеж.

Як раніше інформувало МІСТО, 24 листопада через замикання електообігрівача трапилася пожежа в Коломиї: загинув 88-річний чоловік. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електрообігрівача.

Учора на Коломийщині трапилася ще одна пожежа. У житловому будинку у с. Малий Гвіздець загорілася кімната. Вогнем пошкоджено стіну. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення, повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області.

В Івано-Франківську на вулиці Патріарха Володимира виникла пожежа  гаражного приміщення. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та старі меблі. На вулиці Хоткевича горіло сміття в сміттєвих баках. Причини виникнення пожеж встановлюється.

У селі Королівка Коломийського району виникло загорання  легкового автомобіля “БМВ”. Вогнем пошкоджено заднє колесо. Попередня причина виникнення пожежі – тертя рухомих механізмів колеса внаслідок несправної тормозної системи.

У Городенці на вулиці Коцюбинського виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем знищено перекриття, газову плиту та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації газової плити.

У Коломиї на вулиці Малишка горів гараж. Вогнем знищено сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем при експлуатації котла на твердому паливі.

Читайте також: Унаслідок ДТП у Долині помер пішохід

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...