Мед Атлант

МАФ у Франківську підпалили зумисне, – ДСНС

Стали відомі подробиці пожежі МАФу в Івано-Франківську: у ДСНС зазначили, що підпал зумисний.

Як раніше інформувало МІСТО, 9 грудня, на вулиці Дністровській на площі перед універмагом «Прикарпаття» горів МАФ, який встановили нещодавно. Про це в соціальній мережі фейсбук повідомив Юрій Козакевич. МАФ (мала архітектурна форма) мав чотири секції та був призначений для новорічно-різдвяного ярмарку.

Після встановлення споруди, між жителями міста розгорілася суперечка  стосовно її потрібності та естетичності.

Як повідомили в Управлінні ДСНС в Івано-Франківській області, попередня причина виникнення пожежі – занесення стороннього джерела запалювання. Отже, МАФ підпалили зумисне.

Підпал МАФу міський голова Івано-Франківська прокоменуава так у Фейсбуці:

Одні поставили де хотіли, інші спалили коли хотіли! Нехай розбираються правоохоронні органи! А загалом очікую вже введення в експлуатацію черги продуктового ринку і підемо упорядковувати дану площу! Іншого шляху не має!

9 грудня у селі Сопів Коломийського району трапилась пожежа дачного будинку. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку та покрівлю. На місці пожежі виявлено загиблого 58-річного чоловіка. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації електрообігрівача., повідомдяє управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...