Мед Атлант

Недопалки, пляшки та шприци: на території однієї з франківських шкіл спіймали перших порушників

В Івано-Франківську на території школи №8 діти та батьки часто помічали покунуті з-під алкоголю пляшки, недопалки та навіть використані шприци.

Особливо в літній період просто жах, що робиться на території цієї школи..а про п‘яні крики до ночі з супроводом плачу дітей, я взагалі мовчу, – дописує жителька двору Алінка Ярославська.

Небайдужі громадяни схвильовані таким станом подвір’я, де часом люблять гуляти з дітьми та проводити вільний час, вирішили сформувати громадське патрулювання.

Кожного вечора біля 8-Ї школи люди різного типу, смітять, курять, та вживають алкоголь на території школи, де пізніше ми гуляємо з дітьми. Якщо затримаємо когось зі спиртним або під час куріння на території школи, будем проводити громадське затримання згідно статті 207, ч.2, – дописує на своїй сторінці у соціальних мережах житель міста та схвильований батько Назар Кішак.

Охоронна фірма учасників бойових дій “Рубіж” зголосилася охороняти цю ділянкую.

Сьогодні, 4 червня, було спіймано перших порушників. Група молодих людей розпивали алкоголь та курили на території школи. Одному з них вчора тільки виповнилось 18 років.

На місці зібралося багато людей, які також турбуються про чистоту та безпеку відпочинкової території. Окрім того, охоронці викликали патрульну поліцію.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...