Мед Атлант

На Прикарпатті просять допомогти паралізованій жінці

На Прикарпатті просять небайдужих допомогти паралізованій жінці, мешканки села Іваниківка.

20 довгих років пані Марія прикута до ліжка. Жінка повністю паралізована після перенесеного туберкульозного менінгіту, а півтора року назад, під час прогулянки, Марію вдарила машина. Прохання про допомогу розмістили на сторінці благодійної організації “Час добра і милосердя”.

20 років назад Марія захворіла на туберкульозний менінгіт, хвороба дала важкі ускладнення, та відтак Марія є абсолютно паралізованою.  Доглядає за Марією старенький батько та брат.

Старенький тато доглядає господарку, а брат допомагає вдома, піклується про Марію, коли батько не може самостійно дати ради. Родина живе з загальним доходом в місяць – 6000 грн, це дві пенсії, та 35 грн., які отримує брат по догляду за Марією.

На роботу брат піти не в змозі, так як вдома постійно потрібні сильні, чоловічі руки, тож залишати двох своїх рідних – не може. Півтора роки назад під час прогулянки Марію на інвалідному візку вдарила машина. Жінка вилетіла з візка, на щастя залишилася живою, але отримала важку гематому голови. Тепер  час від часу змушена приймати капання в домашніх умовах для покращення свого стану.

На фото виставлені ліки, які на постійній основі приймає Марія. Також самостійно родина купує памперси та їжу. Родина потребує допомоги.

Потрібно:
Харчі
Ліки (ті, що на фото)
ВЕЛИКА ПОТРЕБА – постільна білизна (півторачка)
Памперси – “М”
Пеленки (90×60).

Можна допомогти фінансово:
Рахунок – 26005052549009
МФО- 336677 EGRPOU – 42732425
Карта “Приватбанку” – 5169 3305 1633 7117 – Валерія Кушніренко, БО “Час добра та милосердя. Обов’язково в призначенні платежу вказувати “для Марії”.

Посилки можна надсилати (“Нова пошта”) на адресу: м. Івано – Франківськ, відділення номер 9, тел. 0950301429, Валерія Кушніренко. На коробці напишіть – “для Марії”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...