Мед Атлант

Працівницю страхової, яка продала меддовідку за 250 грн., оштрафували на 10 тис. грн.

17 вересня Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі франківчанки, яка працювала спеціалістом зі страхування транспортних засобів в страховій компанії.

Жінку обвинувачували у підробленні офіційного документа – а саме медичної довідки про придатність керувати транспортним засобом.

“При невстановлених слідством обставинах та в невстановлений досудовим розслідуванням час, отримала офіційний бланк медичної довідки щодо придатності до керування транспортним засобом Медичного центру «Клініка ім. Гальченко В.В. » …Перебуваючи на своєму робочому місці, в офісному приміщенні «Страхова компанія Княжа», за допомогою кулькової ручки внесла в офіційний бланк медичної довідки записи особистих даних особи – завідомо неправдиву інформацію щодо придатності останнього до керування транспортним засобом, а також вклеїла в бланк вищевказаної довідки фотокартку та проставила відтиск круглої мастичної печатки, чим саме підробила офіційний документ. Цього ж дня передала його особі, за що отримала  – 250 гривень”, – ідеться у рішенні суду.

Під час досудового розслідування між прокурором Івано-Франківської місцевої прокуратури та підозрюваною була укладена угода про визнання винуватості. Жінка визнавала себе винною і зобов’язувалася сплатити штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 гривень.

Суд угоду затвердив.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...