Мед Атлант

ММА не тільки для хлопців: франківські спортсменки розповіли про особисте

ММА або змішані бойові мистецтва. Вид спорту , що включає в себе різноманітні засоби і способи ведення оборони й нападу в рукопашному бою.

В суспільстві прийнято вважати, що це жорстокий вид спорту і дівчатам в ньому немає місця. Проте з кожним роком “красивої половини людства” в ньому стає все більше.

Прикарпаття дуже багате спортивними талантами, тому й не дивно, що франківки теж здатні скласти конкуренцію іншим дівчатам і в цьому виді спорту.

Цей вид спорту цікавив мене з самого дитинства, тому вже близько двох років я займаюся бойовими мистецтвами. Спочатку близько року я ходила на тайський бокс, а зараз вже близько року займаюся ММА, – розповідає спортсменка Вікторія Говзан.

Дівчина розповідає, що займатися  в чоловічому колективі не важко і хлопці навіть приділяють більше уваги та допомагають. В особистому житті Вікторії вдалося знайти молоду людину, яка б розділяла її вподобання та підтримувала.

Окрім того франківські дівчата вже встигли добитися певних результатів у цьому виді спорту.

Зараз я б хотіла завершити аматорську кар’єру та почати професійну. Планую виступити на Кубку України. Я вже виступала на Чемпіонаті України та отримала звання КМС і планую отримати майстра, – розповідає спортсменка Наталя Дейнеко.

Наталя також розповідає, що хлопці не бояться, що вона займається таким видом спорту. Навіть навпаки, виявляють більшу зацікавленість.

Детальніше в сюжеті:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...