Мед Атлант

Поліція затримала підозрюваних у вбивстві сина депутата Соболєва

Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва.

Про це інформують у пресслужбі Нацполіції.

“Поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві дитини. Зараз із ними спілкуються оперативники та слідчі. Проводяться невідкладні слідчі дії”, – йдеться в повідомленні.

Фото: Київ оперативний.

У поліції пообіцяли повідомити згодом подробиці затримання.

За словами заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка у коментарі “112 Україна“, затримали двох осіб. Водночас, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Twitter написав, що “поліція затримала стрілка і його спільників”, тобто більше ніж 2-х осіб. Аваков додав, що деталі повідомлять на спецбрифінгу, пише “УП”.

“У них вилучили предмети злочину, інші докази, які показують, що вони мають відношення до цього жахливого вбивства. Далі їх чекає міра запобіжного заходу, думаю, що це буде арешт. Далі поліція буде вишукувати замовника цього злочину. Ми розуміємо, що це було замовне вбивство. Мішенню був Соболєв. Він уже знає, що затримані особи, причетні до вбивства його сина. Зараз він разом з поліцією вираховує версії, з ким у нього були конфлікти, і хто міг бути замовником нападу на нього і його сім’ю”, – повідомив Геращенко.

Нагадаємо, 1 грудня близько 17:00 в Києві невідомі обстріляли автомобіль Range Rover.

Як з’ясувалося, то була машина депутата В’ячеслава Соболєва. Дитина, яка знаходилася в автівці,  померла.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...