Мед Атлант

У Калуші на вулиці помер чоловік

У Калуші на перехресті біля центральної пошти чоловік спіткнувся і упав. Дерез деякий час він помер.

Про це у соцмережі повідомив калушанин Володимир Андреєв, інформує калуське видання “Вікна”.

На перехресті біля центральної пошти він просто спіткнувся і вдарився головою. Про це розповіли люди, які його відтягли з проїжджої частини. Я виїжджав з роботи, помітив скупчення людей, підійшов, явних ознак життя не було, пульс не прослуховувався, голова була ціла, крові не було, але чоловік був теплий і було ледь-ледь помітне дихання”, — розповів Володимир Андреєв.

Калушанин зазначив, що очевидці не знали, як надати чоловікові першу допомогу:

Ми його перевернули на живіт і це все, що ми могли зробити. За це дуже соромно, підготовка щодо надання першої допомоги просто нижче нуля. Я не говорю про всіх, а найбільше про себе. Викликали швидку допомогу, я залишив його з іншими людьми і поїхав по своїх “важливих справах”. Коли я повернувся через годину, чоловік лежав на тому ж місці, уже було темно, і його вже чимось накрили. Була присутня поліція”.

Тому Володимир Андреєв закликає провести у Калуші курс по наданню першої домедичної допомоги.

У пресслужбі поліції МІСТУ повідомили деталі інциденту. Так, учора, 15 січня, о 16:24 до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць лежить мертвий чоловік. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Поліціянти встановили, що померлий 1963 року народження, житель Калуша. Він зловживав алкоголем. Ознак насильницької смерті на тілі не виявили.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 115 ч. 1.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...