Мед Атлант

Через пожежі щитових без електрики лишилися дві багатоповерхівки Франківська

В ніч на неділю, 9 лютого, сталася пожежа в електрощитових будинків №24 та 24а по вул. Симоненка.

Про це інформують на сторінці “Теплого дому у фейсбук”. Як наслідок – без електропостачання залишилися дві дев’ятиповерхівки.

Для відновлення електропостачання будинку №24 були необхідні 100 метрів кабелю 4х25 мм. На жаль, такий метраж вдалося придбати лише з початком робочого тижня. Також повної заміни потребують кабелі для живлення ліфтів та освітлення сходових.

Всі роботи з повного відновлення електропостачання комунальне підприємство “Теплий дім” виконає до кінця дня 10 лютого, – йдеться у повідомленні.

Наступної ночі загоряння сталося і в поверховій щитовій будинку №5а по вул. Целевича. Без світла залишитися квартири на 7, 8, 9 поверхах. Аварійна служба в 1:20 ночі відновила електропостачання на 7 і 9 поверхи. Роботи з відновлення електропостачання 8-го поверху виконуються в даний час.

“Теплий дім” учергове звертає увагу на перевантаженість спільних мереж через одночасну роботу приладів споживачів. Тож при увімкненні додаткових приладів обігріву просимо мешканців вимикати інші потужні прилади побутового споживання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...