Мед Атлант

В “кечівських” будинках у Франківську через заборгованість можуть відключити електрику

Будинкоуправління №1 Івано-Франківської КЕЧ заборгувало «Прикарпаттяобленерго» уже 145,3 тис грн за світло, чим вкотре поставило мешканців під загрозу знеструмлення.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

У «Прикарпаттяобленерго» стурбовані критичним станом розрахунків Будинкоуправління №1 Івано-Франківської КЕЧ. У зв’язку із боргом гуртожитки на вул. Коновальця, 72, вул. Коновальця, 80, вул. Карпатської Січі, 5 можуть опинитися без електропостачання.

Впродовж останніх років будикоуправління №1 Івано-Франківського КЕЧ району систематично боргує за світло, а якщо проводить розрахунки, то із значним запізненням, — розповідають у енергокомпанії. — Станом на 6 лютого 2018 р. загальна сума заборгованості становить уже 145, 3 тис грн за період з липня 2017 по січень 2018.

Енергетики неодноразово зверталися до підприємства-боржника з проханням вжити дієвих заходів щодо прискорення погашення заборгованості за спожиту електроенергію. Сторони неодноразово вели переговори, укладали додаткові угоди щодо реструктуризації заборгованості. Однак будинкоуправління не виконує своїх зобов’язань та не сплачує за використану електроенергію.

У енергокомпанії сподіваються, що боржник спільно з мешканцями знайдуть кошти та енергетикам не доведеться вдаватися до крайніх заходів.

Нагадаємо, на Франківщині очікується погіршення погоди та сильні снігопади

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...