Мед Атлант

Це ще мало, — екс-міліціонер про один мільйон моральної компенсації за зламаний мізинець

Вчора, 19 лютого, в Івано-Франківському міському суді відбулося підготовче засідання у кримінальній справі проти франківського патрульного Леоніда Гончарука, якого підозрюють у перевищенні службових обов`язків. Патрульний нібито зламав мізинець екс-міліціонеру Михайлу Ільницькому.

Проти командира роти Леоніда Гончарука відкрили кримінальне провадження за перевищення службових обов`язків (ст. 365 ККУ). Сам ж Ільницький вимагає від Гончарука мільйон моральної компенсації за вчинену шкоду. Справу продовжать розглядати по суті 27 лютого.

Після засідання кореспондент МІСТА поцікавилася у пана Ільницького як він визначав і чим керувався при цьому, що саме мільйон повинен відшкодувати йому патрульний Леонід Гончарук. Екс-міліціонер одразу запитав чи є ще якісь запитання крім цього, не відповівши. Довго думаючи, додав:

Ви хочете запитати у мене як фахівця, чи як людину?

На це Михайлу Ільницькому відповіли, що як у потерпілої сторони в судовому процесі. Проте екс-міліціонер зауважив, що це взагалі не є велика сума:

Це мало… Це ще мало. Ми порахували так…але подивимося. До вашого інтернет-видання у мене багато питань. У вас є інформація, яку мені гидко читати.

Після цього Ільницький не бажав продовжувати спілкування і питання до редакції МІСТО так і не задав.

Читайте також: Адвокат скандального екс-міліціонера, який передав наркотики в СІЗО, чекатиме вироку дома. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...