Мед Атлант

Франківські атовці взяли участь у стрілецьких змаганнях. ФОТО

Франківські атовці на полігоні у Кропивницькому взяли участь у змаганнях по стрільці серед учасників АТО.

Символічні дружні змагання серед побратимів проходили на базі місцевого стрілецького клубу.

Світлинами стрілецького турніру та враженнями після у фейсбук поділився член правління міської асоціації учасників АТО Юрій Качак:

Коли хочуть про якесь місце сказати найкращі слова, то кажуть, що там добре, як вдома.
На запрошення наших кіровоградських друзів черговий раз відвідали один маленький, але дуже крутий полігон під Кропивницьким. Хлопці організували на його базі стрілецький клуб, а позавчора провели символічні змагання зі стрільби між учасниками АТО. Головним, звичайно ж, було живе спілкування з побратимами, а суперництво – чисто символічне. Але результати всі показали дуже достойні. Тому дуже приємно було зайняти призове місце)))
Особливо радує, що місцева влада повністю підтримує такі ініціативи і максимально сприяє. Там чітко розуміють, що тільки завдяки мотивованим, навченим і професійним хлопцям, які б’ють ворога на Сході Украіни, можливе спокійне життя на мирній територіі.

У стрілецькому турнірі взяли участь представники організацій та спілок учасників АТО з Івано-франківської та Львівської областей, а також із Новгородківського, Долинського, Знам’янського, Кіровоградського районів області та з міста Кропивницький.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...