Мед Атлант

На Прикарпатті юнак викрав гроші у господаря, котрий намагався його погостити

На Рогатинщині невідомий чоловік смуглявої зовнішності, який ходив та просив милостиню селом, викрав з будинку місцевого мешканця 3 000 гривень, коли він пожалів його та запросив, щоб погостити.

В ході проведення першочергових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 18-річний мешканець Закарпатської області, інформує прес-служба національної поліції. 

Як з’ясували поліцейські, юнак ходив селом та просив у мешканців милостиню. Побачивши на подвір’ї господаря, попросив його допомогти чим може. Чоловік пожалівши невідомця, запросив до свого будинку. Поки на кухні готував гостину, юнак непомітно викрав з кишені светра, який знаходився у шафі, грошові кошти в сумі 3 000 гривень та поспіхом пішов, не дочекавшись застілля.

Зловмисник, якого розшукали правоохоронці, у скоєному зізнався. Викрадені кошти він ще не встиг витратити,тож їх вилучили та повернули власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмисникові загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

Читайте також: Прикарпатець відсидить 3 роки у в’язниці за крадіжку побутової техніки та консервації

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...