Мед Атлант

У Яремчанському готелі, де масово отруїлись діти, провели дезінфекцію

Державна установа “Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України” оприлюднила інформацію про зареєстрований груповий осередок гострої кишкової інфекції в готелі “Водоспад”, розташованому в Яремче.

Нагадаємо,  в Надвірнянську міськрайонну філію поступили екстрені повідомлення на 5 хворих (всі діти до 15 років) з діагнозом “Гострий гастроентероколіт”. Всі вони звернулися за медичною допомогою та госпіталізовані в інфекційне відділення Яремчанської міської лікарні із симптомами на загальну слабкість, блювоту, болі в животі, діарею, підвищення температури.

Спеціалістами ДУ “Івано-Франківський ОЛЦ МОЗ України” встановлено, що захворілі є членами групи з 79 осіб, що 2.07.2018 року приїхали на відпочинок до готелю “Водоспад”.

Під час  епідобстеження встановлено коло контактних осіб, відібрані проби харчових продуктів, змивів та води на бактеріологічні дослідження; обстежені працівники харчоблоку та контактні особи.

У вірусологічній лабораторії ДУ “Івано-Франківський ОЛЦ МОЗ України” проводяться вірусологічні дослідження взірців біоматеріалу від хворих.

На об’єкті виникнення спалаху проведено заключну дезінфекцію.

Читайте також: Хлопчик, який на велосипеді врізався у дерево, перебуває у комі – потрібна доглядальниця

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...