Мед Атлант

У соцмережах оприлюднили світлини жителів геріатричного пансіонату, які чекають на онуків

У соціальній мережі оприлюднили фото людей літнього віку, які чекають “онуків”.

В Альбомі розміщено світлини людей похилого віку. Всі вони є учасниками проекту “Stay” та чекають “онуків”, які мають час та бажання замінити самотність на спілкування чи прогулянку.

Детальніше про бабусь і дідусів можна дізнатись за посиланням.

Розалія Камінська страждає на розсіяний склероз. Народилася вона 23 січня 1952 року. В пансіонаті вона перебуває уже 24 роки.

То не було так, аби хвороба раз – і звалила, але підкрадалася повільно. Я почала шпортатися, ходити, як п’яна, не розуміла чому, що таке. Писати не встигала те, що диктувала вчителька в школі. Але я вперта і дуже хотіла жити. Ще поступила в Самбір на диригентський відділ. Два роки повчилася, але через хворобу мусила кинути навчання, – розповідає пані Розалія про своє життя.

Марія Фролова знаходиться у геріатричному пансіонаті уже 9-й рік. Народилася  13 вересня 1952 року. Родом з Івано-Франківська. Працювала на Радіозаводі і на Позитроні, секретарем в університеті Нафти й газу.

Найбільшою пристрастю жінки є музика. Закінчила колись Рівненське музичне училище по класу диригування. Жінка має сина, який живе у Португалії і вже десять років не бачилась з ним.

Мені тут дуже добре, я живу, як у раю, тільки скучаю за сином. Визнаю, що люблю косметику. Тут один мужик ходить і все каже: “От намазалася!”. А що поганого в тому, щоб намазитися? Я ж жінка! Ось, і колечка на пальці собі купили, – ділиться пані Розалія

Зустрічі організовуються один раз в тиждень та тривають годину. Якщо серце підказує, що цей дідусь/бабуся ваші, то необхідно:

  • Написати під фото: Маю намір бути “онуком”(ою);
  • Заповнити форму. Надішле в ОП координатор онуків Любов Венгринюк;
  • Розпочати відвідувати свою бабусю/дідуся;
  • За бажанням під фото залишити свої світлини, враження від зустрічей)

За умови, якщо “вільних” бабусів/дідусь нема, то ставати 2-3 “онуками”.

Головне фото ілюстративне

Читайте також: Позаду франківського кінотеатру облаштують сквер

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...