Мед Атлант

“Стоматолог-різник” не визнає своєї вини й домагається скасування вироку. ВІДЕО

Івано-Франківський “стоматолог-різник” Вуйців не визнає своєї вини й домогається скасування вироку.

Прокуратура Івано-Франківської області опублікувала новий випуск програми “Прокуратура про резонанс в деталях”. У передачі йдеться про резонансу справу франківського “стоматолога-різника” Вуйціва.

Як раніше інфомувало МІСТО, Апеляційний суд Івано-Франківської області направив до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ подання про направлення кримінального провадження щодо Вуйціва І.В., обвинуваченого за ч. 1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України, за апеляційними скаргами на вирок Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 17 червня 2016 року, з одного суду апеляційної інстанції до іншого, у зв’язку з неможливістю утворити новий склад суду для його розгляду.

14 листопада 2017 року колегія суддів судової палати у кримінальних справах ВССУ розглянула дане подання, визнала його вмотивованим та ухвалила направити кримінальне провадження щодо Вуйціва І.В. до Апеляційного суду Тернопільської області, як найбільш територіально наближеного суду апеляційної інстанції.

Нагадаємо, у червні 2016 року в Івано-Франківському міському суді завершився розгляд справи так званого “стоматолога-різника”. 31-річний франківський дантист визнаний винним у вбивстві та розчленуванні тіл двох своїх товаришів по чарці та засуджений на довічне позбавлення волі. Головними фігурантами цієї резонансної справи були місцевий стоматолог Ігор Вуйців та його подруга Юлія Бойко. Майже півтора року їх судили за особливо важкий злочин – подвійне вбивство з розчленуванням, що був скоєний в Івано-Франківську. Ігор Вуйців також повинен відшкодувати по 500 тисяч батькам убитих.

Співмешканку “стоматолога-різника” Юлію Бойко, яка, на думку суддів, приховала інформацію про злочин, скоєний Вуйцівим, засудили до трьох років позбавлення волі.

Вуйців оскаржує довічне ув’язнення й звинувачує у вбивсті двох чоловіків свою співмешканцю Юлію Бойко. За його словами, він узяв її провину на себе, бо думав, що жінка вагітна.

Детальніше в сюжеті прокуратури:

Читайте також: Стали відомі подробиці смертельної аварії та Тлумаччині. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...