Мед Атлант

У Калуші продавали фальсифіковане масло

У маркеті Калуша продавали фальсифіковане масло.

Спеціалістами Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено позапланову перевірку магазину “Рукавичка” щодо реалізації масла солодковершкового “Селянське Самбірське” з вмістом жирів 73% калуського виробництва, виготовленого на замовлення львівської компанії.

У ході перевірки встановлено, що дані на упаковці масла не співпадають з даними декларації виробника в частині адреси виробника харчового продукту та потужності виробництва, що дало підстави запідозрити фальсифікацію продукції.

Відповідно до реєстру операторів ринку харчових продуктів, встановлено: ПАТ “Калуський молокозавод”  не проводить виробничої діяльності, тож масло тут не вироблялося.

Спеціалісти прийняли рішення зняти з реалізації партії масла солодковершкового “Селянське Самбірське”. Проби масла направлено в Івано-Франківську регіональну лабораторію Держпродспоживслужби для дослідження на фізико-хімічні, мікробіологічні показники та рослинні жири.

Інформацію щодо реалізації даної продукції і прийняття відповідних дій направлено до Головного управління Держпродспоживслужби в Львівській області, повідомляє Держпродспоживслужба Івано-Франківщини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...