Мед Атлант

Дочасна агітація, благодійні фонди, “чорний піар”: на Прикарпатті розпочався фальстарт президентської передвиборчої кампанії. ФОТО

У вересні-грудні Прикарпаття відвідали дев’ять потенційних кандидатів в президенти, -повідомила громадянська мережа ОПОРА під час прес-конференції.

Зокрема, область побували Руслан Кошулинський, Петро Порошенко, Юлія Тимошенко, Дмитро Добромодов, Роман Безсмертний, Анатолій Гриценко, Валентин Наливайченко, Віктор Чумак, Андрій Садовий.

У листопаді в Івано-Франківську з’явилися листівки з ознаками “чорного піару”, спрямованого проти Юлії Тимошенко. Агітки із написом “У кожного свій патріарх і своя церква-матір” були розклеєні на автобусних зупинках та тумбах для реклами.

Також грудні було зафіксовано фейкову сторінку Калуської районної організації політичної партії “Блок Петра Порошенко “Солідарність” у соціальній мережі фейсбук. З неї поширювалася компрометуючі інформація, спрямована проти цієї партійної організації.

Довідково: всеукраїнська громадська організація “Громадянська мережа «ОПОРА» (скорочено — Громадянська мережа ОПОРА, мережа ОПОРА) — одна з провідних неурядових та позапартійних всеукраїнських організацій громадського контролю та адвокації у сфері виборів, парламентаризму, освіти, управління спільною власністю, енергоефективності, місцевого самоврядування, а також всеосяжного впровадження принципу відкритих даних. 

Нагадаємо, що на Рожнятівщині водій врізався в перешкоду і загинув. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...