Мед Атлант

У Франківську курсуватиме святковий тролейбус

У Франківську курсуватиме святковий тролейбус.

Інформацію про це повідомлено на сторінці КП “Електроавтотранс”.

Як зазначено у повідомленні, 31 грудня р. поїхав містом Івано-Франківськ перший тролейбус моделі ЗіУ-682 за маршрутом №1 “вул. Хіміків – Вокзал”.

І ось сьогодні, через 35 років – його “старший брат” тролейбус №195 Skoda 14Tr курсує за цим же маршрутом! Але тролейбус не простий, а святковий: всі пасажири, яку будуть їхати ним зможуть в салоні ознайомитися із історією розвитку КП “Електроавтотранс” ІФ. Там ми розмістили історичні фото з різноманітних подій нашого підприємства, а на екрані транслюватимуться відео пов’язані із тролейбусним рухом в м. Івано-Франківськ, – йдеться на сторінці КП “Електроавтотранс”.

Проїзд у ньому безоплатний.

Зазначимо, нещодавно у Франківськ прибула партія нових автобусів. Перші з них вже в депо “Електроавтотрансу”, а за кілька днів до міста прибуде решта з 12 великогабаритних “Богданів”. Новим транспортом в першу чергу забезпечать комунальний маршрут №41 “Каскад-Онкодиспансер”. А на вихідні, зауважує він, напрямок продовжать ще й до міського кладовища. Наступним комунальним маршрутом буде “Пасічна-Крихівці”, кінцева схема руху не затверджена. Також оголосили тендер на закупівлю ще 12 автобусів покращеної комплектації.

Нещодавно на підприємство прибули два тролейбуси “Volvo”, які були у вжитку. Їх, як і попередні “MAN”, придбали та привезли з Австрії. Зараз машини тестують.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...